Lenco - Blog - Banner

4 voorjaarsproducten 2019

Maart heeft zich aangediend, tijd om deuren en ramen open te zetten en weer lekker het voorjaar binnen te laten in je huis. Trekt erop uit, ga een weekend weg of ga lekker picknicken in een park. Kortom, het is tijd voor lente! Oók in de lente moet je de producten van Lenco hebben, want wij hebben de hoogwaardige, uiterst draagbare producten die ideaal zijn om mee te nemen op jouw zonnige lentetrip, van draagbare Dvd-spelers tot audioapparaten waardoor je altijd en overal jouw favoriete muziek bij de hand hebt. Wij hebben alvast een paar suggesties voor jou op een rij gezet…

Lenco PDR-050, draagbare DAB+ radio met BluetoothLenco PDR-050

De Lenco PDR-050 is een compacte, multifunctionele radio. Speel je favoriete radiozenders, maar ook
DAB+ radio en je eigen muziek met de Bluetooth-optie. Door gebruik te maken van Bluetooth kun je  bijvoorbeeld jouw smartphone gebruiken om gebruik te maken van streamingdiensten, zoals Spotify* of Deezer, want de Lenco PDR-050 gebruik je dan als boxen. Ga lekker naar het park voor een picknick of ga in je tuin zitten met jouw muziek op de achtergrond, met de Lenco PDR-050 kan het allemaal! Overigens heeft de Lenco PDR-050 een vintagedesign en is dit Lenco-apparaat verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: rood, zwart, beige en blauw; hierdoor past de Lenco PDR-050 bij ieder huiskamer- en keukeninterieur, maar deze uitgebreide radio is ook ideaal voor een werkplek, slaapkamer of om mee te nemen.
Meer informatie over Lenco PDR-050 >

Luister naar jouw favoriete muziek met de Lenco PDR-050

Met de Lenco PDR-050 kun je op verschillende manieren naar jouw favoriete muziek luisteren. Het kan bijvoorbeeld via DAB+ etherradio; dit is de opvolger van FM-radio, waarmee je veel meer zenders kunt ontvangen. Overigens kun je nog steeds FM-radio spelen met de Lenco PDR-050. Daarnaast kun je via Bluetooth muziek afspelen, dit kan met audio die je bijvoorbeeld op je smartphone hebt staan, maar ook via streamingdiensten, zoals Spotify* en Deezer. Wees niet bang om de hele dag in het park jouw favoriete muziek te laten spelen, want je kunt tegenwoordig via streamingdiensten ook muziek downloaden en dus heb je niet per se internet meer nodig om muziek te luisteren. Het downloaden zit inbegrepen in je abonnement op de streamingdienst.

Lenco PA-30Lenco PA-30, Bluetooth-speaker

De Lenco PA-30 is écht bedoeld to get the party started! Ga lekker naar buiten toe, nodig je vrienden uit en speel je favoriete muziek op deze speaker. Door de Bluetootheigenschappen van deze luidspreker kun je afwisselen tussen verschillende smartphones die muzieknummers kunnen afspelen op de Lenco PA-30, een feest dat niet leuk was doordat de muziek niet voor iedereen geslaagd was is hiermee dus verleden tijd, nu kan iedereen de DJ zijn via bijvoorbeeld Spotify*- of Deezer-playlists. Overigens is de metalen Lenco PA-30 zo compact dat deze overal mee naartoe kan, dus je kunt ook gemakkelijk een feestje bouwen op locatie. Met de handige schouderriem wordt het tillen van deze lichtgewicht box nog gemakkelijker. Je kunt deze Lenco-luidspreker ook gebruiken om een fitnessles mee te geven op locatie. Kortom, er zijn 1001 manieren om deze handige speaker te gebruiken thuis en op locatie.
Meer informatie over Lenco PA-30 >

Classic Phono by Lenco TT-33, vintage-platenspelerLenco TT-33

De vintage TT-33 platenspeler uit de Classic Phono platenspelerlijn heeft een compact en uiterst draagbaar design. De platenspeler zit ingebouwd in een handig vintagekoffertje dat verkrijgbaar is in verschillende retrokleuren. Met de Classic Phono by Lenco-productlijn gaat Lenco in op een trend die al een aantal jaar aan de gang is en dat is de terugkeer van retro-, oftewel vintageproducten, in een moderne setting. Verwacht dus geen retro-geluidskwaliteit, want onze Classic Phono-producten zijn helemaal van de moderne tijd, maar wel verpakt in een behuizing die je weg doet dromen naar de tijden van weleer; hierdoor is de Classic Phono by Lenco lijn ook ideaal om te laten integreren in jouw interieur, want het is altijd en overal een eyecatcher. Je kunt de TT-33 platenspeler overal mee naartoe nemen door zijn compacte kofferdesign, zodat iedereen mee kan genieten van dat gevoel van toen en je kunt natuurlijk ook modern vinyl afspelen op deze retroplatenspeler.
Meer informatie over Classic Phono by Lenco TT-33 >

Wil je suggesties over welke vinylmuziek er uit gaat komen?

Wil jij suggesties zodat jij weet welke muziek er uit gaat komen op vinyl? Dat kan, want op www.lencoblog.com zetten wij maandelijks een vinyl-releaselijst zodat jij helemaal op de hoogte bent van welke nieuwe releases en re-releases er aan zitten te komen.

Lenco TDV-1000Lenco TDV-1000, Android-tablet

In de dynamische markt van multimediaproducten is de Lenco TDV-1000 Android-tablet het product dat past bij deze veranderingen. Deze tablet is een multimedia-apparaat met meerdere functies, want je kunt ermee surfen op het internet, al je functionele Android-apps op afspelen, maar ook op gamen, films kijken met de ingebouwde Dvd-speler en er andere apparaten op aansluiten, zoals een USB-stick. De Lenco TDV-1000 is meer dan alleen een Android-tablet, het is een zeer volledig compact multimedia-apparaat. Middels apps kun je films, series en programma’s kijken op deze uitgebreide tablet. Speel een Dvd op de Lenco TDV-1000 of kijk via Netflix* jouw favoriete films en series. Je kunt ook met een Spotify*- of Deezer-abonnement zowel thuis, in de auto of op locatie muziek afspelen met de Lenco TDV-1000.
Meer informatie over Lenco TDV-100 >

Je kunt ook zonder internet gebruikmaken van Netflix en Spotify

Wat veel mensen niet weten is dat je ook zonder internet gebruik kunt maken van Netflix* en Spotify*, want je kunt wanneer je wél internet hebt jouw favoriete muziek, films, series en Tv-programma’s downloaden via Spotify en Netflix en dan later zonder internet, oftewel offline, jouw downloads kijken. Hoewel de TDV-1000 de mogelijkheid heeft om Dvd’s af te spelen en eveneens de mogelijkheid biedt om middels een USB-stick video en audio af te spelen, reis je nog compacter als je gebruikmaakt van een streamingdienst. Overigens zijn streamingdiensten gemakkelijk aan te schaffen, maar ook gemakkelijk maandelijks op te zeggen. Wij raden dit dan ook van harte aan bij apparaten, zoals de Lenco TDV-100, maar ook onze speciale Lenco TDV-901 kindertablets.

*Ga naar onze partner Gamecardsdirect en koop hier jouw Spotify of Netflix Gift Card, zodat jij ook binnen enkele ogenblikken gebruik kunt maken van deze streamingdiensten.