Lenco - Banner - t/m oktober 2018

Lees nu alles over de vinyl-releases t/m oktober 2018

Platenspelers voor alle type gebruikers en interieurs –

Lenco biedt audio- en hifiproducten voor alle type interieurs, van modern tot klassiek. Al onze platenspelers zijn standaard voorzien van de meest-praktische gebruikersgemakken en de beste audio, waardoor jij zowel jouw golden oldies weer kunt spelen, maar ook nieuwe vinylalbums kunt afdraaien op onze, hoogwaardige draaitafels. Je kunt met de meeste van onze platenspelers zelfs jouw platen omzetten in MP3-bestanden, zodat je ze overal kunt afspelen en dus overal jouw mooiste momenten kunt beleven. De platenspelers van Lenco waren en zijn nog steeds ons bekendste product. Online is er veel informatie te vinden over onze platenspelers van toen en nu, want door de tijd hebben deze nog niets aan populariteit ingeboet.

Voor het meest actuele aanbod aan Lenco-platenspelers, klik hier.

Vinyl is hot ‘n happening

Vaak krijgen wij bij Lenco de vraag of er nog nieuwe langspeelplaten worden uitgebracht of dat wij alleen doelen op muziek die enkele tientallen jaren geleden is uitgebracht op vinyl, maar we zijn blij dat we kunnen vertellen dat vinylalbums helemaal hot ’n happening zijn en dat platenspelers verheven zijn tot meubelstukken die jouw (woon)ruimte helemaal ‘af’ maken. Wist je dat grote, hedendaagse artiesten, zoals Lenny Kravitz, Lady Gaga, Florence + The Machine hun albums standaard op vinyl uitbrengen, maar dat ook de beste klassieke albums opnieuw worden uitgebracht op vinyl? Hieronder geven we je een overzicht van albums die onlangs zijn uitgekomen op LP.

Meer dan alleen een platenspeler

Al onze platenspelers zijn ook toevoegingen aan jouw favoriete ruimte, zoals je huiskamer of slaapkamer, maar ook andere ruimtes krijgen meer karakter met de kwaliteitsplatenspelers van Lenco.

John Lennon – Imagine, remastered (05-10-2018)

De legendarische eerste twee solo-albums van Beatle John Lennon zijn geremasterd en als bundel opnieuw gereleaset. Fans kunnen een uitgebreide bundel verwachten met daarop nog niet eerder gereleasete versies van klassiekers, zoals “Imagine” en “Happy X-Mas (War is Over)”. Verwacht de originele versies, maar ook akoestische en a capella versies van Lennons hits.

John Lennon - Imagine, Remastered

Prince – Piano & a Microphone 1983 (21-09-2018)

Dit album markeert de tour die Prince net voor zijn dood afrondde. Verwacht op dit album nummers die Prince maakte voordat hij naar de top schoot en die eigenlijk niet waren bedoeld om gereleaset te worden. Verwacht uitgebreide jamsessies vol met improvisaties. Dit album doet verlangen naar nog meer onbekend materiaal van deze helaas te vroeg overleden rasartiest.

Prince - Piano & a Microphone

Lenny Kravitz – Raise Vibration (07-09-2018)

Het meest persoonlijke album van Kravitz tot nu toe. Een album dat oproept tot verbinding. De plaat wordt gekenmerkt door sterke rock-vocals en Kravitz die bijna alle instrumenten op het album zelf inspeelde. Daarnaast is er het nummer “Low”, met hierin de door Michael Jackson in 2001 verzorgde backing-vocals.

Lenny Kravitz - Raise Vibration

Passenger – Runaway (31-08-2018)

Zanger Michael David Rosenberg brak door in 2012 met het nummer “Let her Go”. Dit is zijn tiende studioalbum en zijn goede vriend Ed Sheeran heeft hij inmiddels niet meer nodig om furore te maken. Dit nieuwe album staat bol van catchy popliedjes, maar ook diepere, échte singer-songwriter songs. Een gevarieerd album dat smaakt naar meer.

Passenger - Runaway

Years & Years – Palo Santo (06-07-2018)

Palo Santo staat vol van moderne, maar klassieke Brit-pop. Na het uitkomen van de inmiddels wereldberoemde single “King” zorgde deze band met zijn flamboyante lead-singer ervoor dat ze onsterfelijk werden in de moderne music scene. Op dit tweede studioalbum staan veel kleurrijke samenwerkingen met up ’n comingartiesten, maar ook bekende namen in de Brit-pop scene.

Years & Years - Palo Alto

Florence + The Machine – High as Hope (29-06-2018)

Anders dan de voorgaande twee albums van Florence + The Machine is dat de band dit keer vol voor een pop-sound gaat. Let op, dit is geen album voor luisteraars die van een indie-sound houden. Verwacht wel het grootse geluid van deze band, zoals je van hen gewend bent, maar ook prachtige samenwerkingen met andere (on)bekende artiesten.

Florence + The Machine - High as Hope

 

Vinylwinkels zijn in opkomst

Dat vinylwinkels in opkomst zijn merken we bijvoorbeeld aan de komst van vinyl- en lifestylewinkel Plata Morgana/Wonderwoud in het centrum van het Limburgse Maastricht. De komende tijd zullen wij ook met hen gaan samenwerken wat betreft hun producten en concepten. Voor meer informatie over deze winkel, klik hier.

Voor meer informatie over Lenco platenspelers, klik hier voor Nederland en hier voor België.