Lenco-Lifestyle-Android

Top 5 Android-games voor volwassenen

Altijd en overal de juiste Lenco-tablet –

Tijdens een vakantie, in het vliegtuig, op de camping of in een hotel, onderweg naar je werk of gewoon lekker thuis; gamen kan altijd met de tablets van Lenco! Android-games staan voor innovatieve gameplay, mooie ontwikkelingen om de graphics op een tablet bijzonder te maken en vaak verhaallijnen die diep gaan. Kortom, je kunt je tablet voor meer gebruiken dan alleen het megaverslavende Candy Crush. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van game must-haves voor Android-tablets. Al deze games zijn oftewel gratis of voor een klein bedrag te downloaden in de Google Play Store.

Gamen met Lenco

Bij Lenco verkopen we verschillende mobiele apparaten waarop gegamed kan worden. Je hoeft niets meer te missen met de producten van Lenco, want je neemt ze gewoon mee, en dat is wel zo handig.

Suggesties:

5. ARK Survival Evolved (gratis)

Deze Android-game brengt je terug naar het juratijdperk waarin dinosaurussen nog de aarde bevolkten. Iets meer fictief in deze game is dat er ook menselijke volksstammen aanwezig zijn die vechten tegen de dino’s; ze verzamelen deze wezens en maken ze ook nog tam, zodat ze met deze tamme dino’s kunnen vechten. Niet heel realistisch, maar vermakelijk is het wel. Je kunt heel wat uren plezier hebben aan deze game hebben die wel een verhaal kent, maar een lange game value heeft, doordat opnieuw spelen één van de vele opties is. Daarnaast zitten er heel wat RPG-elementen in deze game. Overigens is deze game een afgeleide van de versies voor consoles en de PC, die ruim voor deze mobiele versie uitkwamen.

Deze game downloaden, klik hier.

4. Monument Valley 1 (€2,99) en 2 (€5,49)

Als het karakter de stille prinses, Ro, reis en strijd je je een weg door een minimalistische wereld vol van ingewikkelde architectuur, vijanden en innovatieve gameplay. Je speelt de game door te swipen en zo de wereld aan te passen aan de manier waarop jij je een weg wilt banen door de prachtige, eenvoudige wereld van zowel Monument Valley 1 als deel 2. In het werkelijk sublieme deel 2 speel je niet alleen als De Stille Prinses, maar ook haar dochter. Deel 2 heeft alles wat deel 1 groot maakte, maar nu met nog een dieper verhaal en een intensere gameplay.

Monument Valley kopen? Klik hier.

3. Alto’s Adventure (gratis) en Alto’s Odyssey (gratis)

Laat je onderdompelen in een besneeuwde wereld waarin jouw speelkarakter een wereld ontdekt die bestaat uit bergen, maar ook diepe dalen en ravijnen. Red verdwaalde lama’s en ontdek een wereld die vol zit van natuurkundig kloppende feiten. Een avontuur in een prachtige, minimalistisch vormgegeven wereld. En dit is nog maar deel 1, “Alto’s Adventure”. In het tweede deel van deze mobile game surf je als een ware woestijnsurfer door verschillende woestijnlandschappen en ontwijk je vijandige maki’s. In dit tweede gamedeel wordt er voortgeborduurd op het origineel, maar ook zijn er verbeteringen aangebracht in de gameplay.

De Alto-games downloaden, klik hier.

2. Rayman Adventures (gratis)

Laat je niet vangen door de kleurrijke graphics van deze inmiddels klassieke game voor mobiele telefoons. Ga samen met je vrolijke, gestoorde vriendjes op zoek naar alle incrediballs, deze eieren zijn namelijk verspreid over de onmetelijke wereld waarin deze game zich afspeelt. Jij mag als het epische gamekarakter, Rayman, op zoek gaan naar deze eieren om zo de balans in de wereld te herstellen. Zet je schrap voor kleurige omgevingen, vlotte gameplay, melige karaktertjes en legendarische eindbazen in deze mobile gameknaller van Ubisoft (makers van o.a. Assassin’s Creed en de Far Cry-franchise).

Wil je deze game downloaden, klik hier.

1. Fortnite (gratis)

Kleurrijke omgevingen en karakters, soepele gameplay en hele hordes met fans die online deze game spelen; we hebben het inderdaad over Fortnite! Fortnite is dé game van dit moment, dus een mobiele versie voor Android kon niet uitblijven. Natuurlijk is deze game op sommige vlakken wel een gedowngradede versie van de PC- en consoleversies, maar dat mag de pret niet drukken. Wij raden deze game, waar je helaas wel altijd voor over een WiFi-verbinding of mobiel internet moet beschikken, absoluut aan. Uren online speelplezier, in-game koopmogelijkheden en het gevoel dat je écht in een community bent aan het gamen. Super!

Wil je ook Fortnite spelen? Klik hier.

 

Snel en veilig apps kopen

Wil je apps kopen in de Google Play Store, dan kan dit snel en veilig met de Google Play Gift Cards die te koop zijn bij Gamecardsdirect, dé internationale giftcard-webshop. Voor het aanbod aan Google Play Cards dat Gamecardsdirect aanbiedt, klik hier.