Lenco - Android Apps

Top 4 Android-apps

Praktische Android-tablets van Lenco –

Lenco biedt naast speakers, MP3- en MP4-spelers, en heel wat andere elektronische apparaten, ook tablets aan, die allemaal voorzien zijn van Android-software. Je kunt zowel praktische apps (= applicaties/programma’s) als videospelletjes downloaden voor het Android-besturingssysteem, zodat je veelvoudig gebruik kunt maken van jouw Android-apparaat, of je nou eens lekker wilt ontspannen of wanneer je deze om heel praktische redenen nodig hebt.

Een tablet voor alle doeleinden

Of je nou op zoek bent naar een tablet om alleen informatief zaken op te zoeken of dat je je tablet ook wilt gebruiken voor entertainment, zoals het kijken van films of series, Lenco heeft altijd de meest-geschikte tablet.

Suggesties:

De Android-app top 4

Wekelijks posten wij de 4 apps die jij écht moet hebben op jouw Lenco-tablet, zodat jij niets meer hoeft te missen en altijd up-to-date bent. Vind onze top 4 voor week 42 van 2018 hieronder.

4. Spotify (gratis)

Sinds het ontstaan van de online-streaming dienst Spotify is hun app nauwelijks veranderd. Je kunt nog steeds de bekendste albums van toen en nu streamen met deze muziekdienst. Handig voor thuis en onderweg. De minieme veranderingen die Spotify  door de jaren heen heeft doorgevoerd aan zijn app betreffen het nog makkelijker managen van je muziek, door het gebruik van afspeellijsten, het kunnen aanduiden van favorieten en je kunt ook jouw favoriete artiesten op de voet volgen.

Om de Spotify-app te downloaden, klik hier.

3. Reigns: Game of Thrones (€4,29 in Google Play Store)

Een game met een volledig Game of Thrones-geïnspireerd verhaal in een cartoony jasje. Reigns: Game of Thrones laat ergens het midden tussen een point ’n click game en een card game. Dat maakt deze game zowel dramatisch als hilarisch, maar ook erg uitdagend. Speel als één van de bekende Game of Thrones-karakters en zorg ervoor dat jij degene bent die zal regeren op de Iron Throne. Kortom, Winter is coming…

Om deze game te kopen klik je hier.

2. Drivemode (gratis)

Deze app zorgt ervoor dat je het gebruik van jouw mobiele apparaat anders gaat ervaren en dan m.n. op momenten dat je je mobiele apparaat gebruikt on the go. Je kan namelijk met simpele swipes de belangrijkste apps bedienen met Drivemode. Je hoeft dus niet meer je tablet in hand te houden of lang naar je scherm te staren om je mobiele apparaat te bedienen. Vermijd potentiële ongelukken door het gebruik van deze app en kom veilig aan bij al jouw bestemmingen.

Voor de Drivemode-app, klik hier.

1. Google Keep (gratis)

Of het nou je boodschappenbriefje is of je to-do-list voor een aankomend feestje, met Google Keep houd jij heel handig al je lijstjes bij. De nieuwste versie van Google Keep zorgt ervoor dat al jouw losse ideeën, hersenspinsels, brainwaves, memoires, en nog veel meer zaken die je niet wilt vergeten handig opgeslagen worden op één plek. Ideaal om te gebruiken op jouw Lenco-tablet.

Wil je Google Keep downloaden, klik hier.

 

Wil je apps kopen?

Wanneer je apps wilt kopen in de Google Play Store, dan raden wij jou aan dit te doen met een Google Play Gift Card, deze zijn snel en veilig te koop bij Gamecardsdirect, dé internationale giftcardshop. Voor het aanbod aan Google Play Cards van Gamecardsdirect, klik je hier.