Lenco - Blog - Banner

Moederdag: 4 cadeau ideeën 2019

Op 12 mei 2019 is het weer Moederdag, de ideale dag om alle moeders in Nederland eens te verrassen en extra lief voor ze te zijn; nog leuker is het wanneer je jouw moeder verrast met een mooi Lenco-product, zoals een platenspeler of een radio. Wij zouden Lenco niet zijn, als we je niet een aantal tips zouden geven om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten…

Doe je inspiratie op met de volgende Moederdag cadeau ideeën 2019:

Lenco - gift guide - moederdag - blanco2Retro platenspeler TT-11

Met de Classic Phono TT-11 geef je jouw moeder een uiterst draagbare Retro platenspeler in een handig blauw of zwart vintagekoffertje. Ideaal om mee te nemen naar een nostalgisch feest op locatie of gewoon voor lekker thuis de mooiste langspeelplaten te luisteren. De TT-11 is een vintage platenspeler met Bluetooth en twee ingebouwde luidsprekers. Ook heeft de Classic Phono TT-11 de mogelijkheid tot het inpluggen van een koptelefoon.

 

Lenco - gift guide - moederdag - blanco4Draagbare DAB+ Radio PDR-050

De Lenco PDR-050 DAB+ radio met Bluetoothfunctie is een van de meest complete en kleurrijke vintage radio’s die Lenco in zijn assortiment heeft. Moeders kunnen met deze radio niet alleen naar FM-radio luisteren, maar ook naar DAB+, waarmee radiozenders veel gemakkelijker kunnen worden gevonden. Daarnaast biedt de Lenco PDR-050 de mogelijkheid om zelf muziek te streamen, bijvoorbeeld door het gebruik van je smartphone en apps, zoals Spotify of Deezer. De PDR-050 kan overal mee naartoe worden genomen door de interne, oplaadbare batterij die wel acht uur meegaat. Ideaal voor moeders die wel van een feestje houden of lekker willen ontspannen met een drankje in de tuin.

 

Lenco - gift guide - moederdag - blanco6Keukenradio DAR-070

Met de Lenco DAR-070 haal je een radio in huis die zowel functioneel is als een radio die een design heeft dat zowel in modern als klassieke interieurs past, vandaar dat dit Lenco-product dan ook verkrijgbaar is in zowel licht- als donkerkleurig hout. De Lenco DAR-070 is voorzien van DAB+ radio, een CD-speler, een Bluetooth-functie als een USB-ingang, wat zorgt voor een veelvoud aan mogelijkheden om muziek af te spelen op dit apparaat. Met de Lenco DAR-070 zit jouw moeder helemaal goed, want ze heeft meer dan genoeg opties om lekker te ontspannen met haar favoriete muziek, radioprogramma of misschien wel een audioboek.

 

Bluetooth speaker BT-130

Speciaal voor moeders die wel raad weten met Bluetooth-apparaten, zoals een smartphone, hebben we in ons assortiment Bluetooth speakers, op die manier kun je zelf opgenomen muziek afspelen op een Lenco Bluetoothspeaker, maar je kunt bijvoorbeeld ook muziekstreamingdiensten, zoals Spotify en Deezer beluisteren via een Bluetooth-speaker. Wil je een compacte speaker, koop dan de Lenco BT-130 voor je moeder, zodat zij overal waar ze is van beste geluid kan genieten.

 

 

Lenco - gift guide - moederdag - blanco3 Lenco - gift guide - moederdag - blanco7 (1) Lenco - gift guide - moederdag - blanco11 Lenco - gift guide - moederdag - blanco9

Let op! Zorg dat je op uiterlijk 7 mei 2019 jouw Moederdagcadeau koopt, zodat je ook zeker weet dat je jouw moeder op 12 mei 2019 kunt verrassen met een mooi Lenco cadeau, gelet op verwerking- en levertijd.