Lenco - L-3808 (1)

De Lenco L-3808 platenspeler wint Tech Award 2018

Een hoogwaardige platenspeler voor nieuwelingen en vinylpuristen –

De Lenco L-3808 platenspeler is een hoogwaardige platenspeler die al jouw langspeelplaten geweldig laat klinken. Door een modern design en de nieuwste technologieën zal deze platenspeler in de smaak vallen bij vinylpuristen, maar ook bij personen die vandaag de dag beginnen aan hun platencollectie. De Lenco L-3808 past bij ieder interieur, want hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Onlangs won deze Lenco platenspeler de prestigieuze Tech Award 2018 in de categorie Entertainment. Een award waar we uiteraard erg trots op zijn.

Meer weten over de Lenco L-3808, klik hier.

Wat de Tech Award jury zegt over de Lenco L-3808

“Deze direct drive-platenspeler is een aanrader voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen. Hij is geïnspireerd op de veel duurdere Technics SL1200 en beschikt over een element van Audio Technica, heeft pitch control aan boord en dankzij de voorversterker is hij direct op elke versterker aan te sluiten. Via de ingebouwde usb-interface is het maken een opname een fluitje van een cent. Een uitstekende eerste aanschaf voor de beginnende vinyl-dj.”

Meer informatie, klik hier.

Lenco - L-3808 (2)

Een platenspeler met topspecificaties

Of je nou muziek op vinyl van toen of van nu afspeelt op de Lenco L-3808, deze platenspeler speelt jouw muziek altijd helder af. Deze platenspeler is gemakkelijk in gebruik, dus zowel jong als oud kunnen gebruikmaken van deze Lenco-platenspeler. De Lenco L-3808 is voorzien van een mechanische armlift, MMC en een ingebouwde voorversterker. Oók kun je met deze platenspeler op verschillende toeren platen afspelen, 33 rotaties per minuut (RPM) en 45 RPM. De platenspeler heeft daarnaast ook een afneembare plastic kap, die deze draaitafel stofvrij houdt.

Zet al jouw classics om in MP3

Een mooie extra eigenschap van de Lenco L-3808 is dat je er jouw oude platenklassiekers mee kunt opnemen in MP3-bestanden. Je kunt dus jouw classics digitaliseren, zodat je ze overal kunt luisteren waar jij dat wilt, zonder dat je er een platenspeler voor nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is jouw Lenco L-3808 aansluiten op een computer.