Kids

Lenco Kids

De leukste kids-producten

Bij Lenco hebben we aan alle leeftijden gedacht, zo ook kids. Wij hebben allerhande producten in bonte kleuren die kinderen zeer zeker zullen aanspreken. Denk aan de eerste muziekinstallatie voor jouw kind, maar ook karaokemicrofoons en zelfs een tablet die een speciaal kids-design heeft. Al onze kinderproducten zijn gebaseerd op het idee van “samenzijn”, dus jij kunt als (groot)ouder ook meezingen, meekijken, meedansen, en nog veel meer samen doen met de kids-producten van Lenco.

Producten voor online- en offline-gebruik

Wij weten dat tegenwoordig internet niet meer uit ons leven weg te denken is, dus ook niet uit het leven van onze kids, maar helaas is het nog niet zo dat we standaard overal internet hebben, bijvoorbeeld onderweg. Bij Lenco spelen we hier op in door producten aan te bieden die zowel online te gebruiken zijn, maar ook offline; denk aan tablets die te gebruiken zijn met een WiFi-verbinding, maar waar kinderen ook zonder internet ruimschoots gebruik van kunnen maken. Daarnaast verkopen we draagbare Dvd-spelers waar kinderen hun favoriete films op kunnen kijken op locatie en onderweg.

Nog meer fun met de audioproducten van Lenco

Kids kunnen uren speelplezier beleven met hun eigen afspeellijsten op allerhande Cd-, MP3- en streamingproducten die Lenco biedt. Al onze kleurrijke kidsproducten hebben ook een design dat tegen een stootje kan, dat is wel zo handig. Kinderen kunnen ook aan de slag met de karaokemicrofoons van Lenco, zodat ze mee kunnen zingen met hun favoriete hits en zo hun muzikaliteit kunnen ontdekken. Leuker nog, zing samen met jouw kind of luister samen naar muziek, en creëer samen prachtige momenten die je lang zullen bijblijven.

Gerelateerde Blog artikel(en)

  • Lenco-Lifestyle-Android-Kinderen

    Top 5 apps voor kinderen

    Lenco biedt de leukste apps voor kids – Je kent het als ouders van nu vast wel, je kind is helemaal weg van een bepaalde app op zijn of haar tablet,…