Lenco-Lifestyle-Android-Kinderen

Top 5 apps voor kinderen

Lenco biedt de leukste apps voor kids –

Je kent het als ouders van nu vast wel, je kind is helemaal weg van een bepaalde app op zijn of haar tablet, maar onderweg heb je niets aan de app, want je kunt deze alleen online spelen. Niet gevreesd, wij hebben de oplossing, “apps die ook offline te spelen zijn”. Je kids kunnen nu gewoon lekker doorspelen achter in de auto, op de camping, in het vliegtuig of een andere plek waar geen WiFi-verbinding is. Alle kindergames die we hieronder benoemen zijn te vinden in de Google Play Store.

Tablets voor jong en oud

Lenco verkoopt de leukste (kinder)tablets met de beste functionaliteiten voor jong en oud. Neem een kijkje in onze webshop en kies de tablet die bij jou of jouw kind past.

Productsuggesties:

5. Brandweerman Sam (€2,69)

Wie kentBrandweerman Sam ‘m niet? Sam, de dapperste brandweerman van televisieland. In deze app worden kids door brandweer Sam opgeleid tot ware politiemannen en vrouwen, want Sam leert je een brandje te blussen, maar ook hoe je een bange kat uit een boom redt. Kortom, uren leerrijk speelplezier met brandweer Sam.
Voor de games van Brandweerman Sam in Google Play, klik hier.

4. Zappelin (gratis)Zappelin

Zappelin is al geruime tijd een geliefd televisieformat voor de allerjongsten, dus een app kon niet uitblijven. In de app van Zappelin kun je spelletjes spelen, liedjes zingen, stempelen, tekenen en ook nog heel veel verhalen lezen. Allemaal met een hoge entertainmentwaarde en allemaal ook nog eens hartstikke educatief. Voor de Zappelin-app, klik hier.

Buurman & Buurman3. Buurman & Buurman (gratis)

De gezworen geburen Buurman & Buurman hebben een spelletjeskamer gebouwd met de leukste, maar vooral gekste spelletjes, zoals het vliegen in een badkuip die wordt voortgestuwd door ballonnen, maar ook een game waarbij je dozen zo hoog mogelijk moet opstapelen. Moe van al het gespeel? Dat kan, want je kan met deze offline-app ook gewoon een aflevering van dit doldwaze duo bekijken. Voor deze Buurman-game, klik hier.

2. Bobo Spelen (gratis)Bobo spelen

Bobo en de lagere school zijn al tientallen jaren één, en in deze app kan je dan ook heel veel educatieve spelletjes verwachten. Bobo en zijn vriendjes spelen met z’n allen in een speelboom en in iedere kamer van deze boom kan je een spelletje spelen, van cijfer- tot vergelijkspelletjes. Daarnaast kan je ook offline filmpjes kijken en naar liedjes van Bobo en zijn vriendjes luisteren. Voor de Bobo Spelen app, klik hier.

Eenhoorn Flonkerglans1. Eenhoorn Flonkerglans (€2,99)

Van taarten tot tekenfilms en speelgoed, je kan het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het heeft eenhoornversie. Nu is er dan ook een app met en eenhoorn in de hoofdrol en wel in de vorm van Eenhoorn Fonkelglans. Overigens is dit karakter gebaseerd op het gelijknamige bordspel. Ga op avontuur in drie verschillende werelden, verzamel punten en maak jouw eenhoorn zoals jij dat wilt. Voor de app van Flonkerglans, klik hier.

 

Wil je Google Play Cards kopen?

Wil je apps aanschaffen waarvoor je moet betalen, dan raden wij aan om Google Play Cards te kopen in de webshop van Gamecardsdirect. Met een Google Play Card kun je snel en makkelijk je Google Play account opwaarderen met een bedrag van 15, 25 of 50 euro. Zo kun je altijd snel en makkelijk apps kopen in de Google Play Store. Voor de Google Play Cards-pagina van Gamecardsdirect, klik je hier.